Du er her:  Akupunktur

Naturmedicinsk sundhedAkupunktur er et fremragende redskab til at behandle såvel hudsygdomme og allergier som til at imødegå for tidlig aldring med acne, rynker, slap hud, gusten teint m.v.

Det kan umiddelbart virke som om, at der er tale behandlinger af kosmetisk art, men virkningen kan sidestilles med intern-medicin. Akupunktur gendanner kroppens endokrin- og immunsystemer, detoxer og styrker vitale organer og mave/tarm- og hjerte/kar funktionerne.

Smuk hud og smukt hår og reduktion af rynker er derfor blot bi-produkter fra en forynget krop, som bliver mere modstandsdygtig over for sygdom, forfald og aldring. Regeneration af kroppen finder sted på et cellulært plan og sikrer helbred og vitalitet langt ind i en fremskreden alder sammen med et ungdommeligt udseende og fin ansigtskulør.

Klinikken Naturmedicinsk Sundhed tilbyder unikke dybdegående behandlinger, der både fokuserer på den indre balance og afhjælpning af lidelser og samtidigt går efter at give patienten sit gode ydre og vitalitet tilbage.

Velkommen til en ægte naturlig sundhedsoplevelse hos Lillian Wong.